YETART.COM


20 juni Juni voorspelen ... Voorbij, maar  Altijd tot ziens!

 

Home
Up

 

 

 

 

 

ALLE FOTOS: KLIK HIER

 

 

 Zaterdag 25 maart jl. werd de 32e CPC gehouden met als vast onderdeel de Scholenloop van 2,5 Km.  Zoals elk jaar verzamelden de leerlingen, ouders, opa's en oma's, tantes en ooms, neven en nichten en vrienden en vriendinnen zich in de tulpentuin. Dit jaar regelde mariette voor de 5e keer dat de pianoleerlingen en aanverwanten met deze scholenloop mee konden lopen. Geweldig is het dat ook dit jaar er een indrukwekkende groep van 88 deelnemers meeliep varierend in leeftijd van 5 tot 70 jaar

Gezamelijk namen we de tram naar het centraal station om vandaar het laatste stukje te lopen naar het verzamelpunt bij het Mauritshuis. Daar voegden zich nog enkele deelnemers bij de groep.

De goed herkenbare  "Pianosticker" werd weer bij alle deelnemers opgeplakt, waarna Jacques van Lindonk met de gehele groep een warming up deed.

 

 

Rond 11 uur ging de groep de Start in, om zoveel mogelijk voorin te  kunnen starten. Om iets over Half 12 klonken  2 enorme kanonschoten en ging de 2,5 kilometer van start.

Dit jaar hadden we weer een paar snelle lopers waardoor we al na 10 minuten (en 12 seconden) de eerste finisher uit de  pianogroep hadden! Robin onze belgische gast zette de beste tijd neer voor onze groep.  Hierna volgde Justin (12 min 58) en Maarten Ackermans, die op 13min rond finishte. Opmerkelijk dit jaar was het dat we veel lopers hadden die onder de 15 minuten binnen kwamen. Mariette,die samen met Izabelle( 5 jaar) liep kwam op 20 min 34 binnen.

Iedereen heeft  zijn medaille ontvangen waarna we als  vanouds, bij de kerk verzamelden. Van Mariette kregen alle pianodeelnemers en helpers  een presentje en wat te snoepen.

Na de traditionele groepsfoto gingen we gezamenlijk terug met de tram, die voor alle deelnemers van de CPC door de HTM was gesponsord en dus gratis was.

 

De Deelnemersgroep

 

Audiocursus en studio popmuzikant.nl SOLEX tochten & parties wesepe.nl Yumi Glaskunst Kunst collectief Voorburg Mariette Herhakaya

Bezoekt u ook eens bovenstaande sites