YETART.COM


20 juni Juni voorspelen ... Voorbij, maar  Altijd tot ziens!

 

Home
Up

 

 

 

 

 

Klik hier voor alle fotos fotos cpc 2007

I believe in pianists...en de City Pier City Scholenloop

 

 Onder dit motto liep de Voorburgse pianoschool van Mariëtte Hehakaya  afgelopen zaterdag voor de 6e maal mee in de 33e editie van de CPC.

Al vroeg vertrok de groep met leerlingen uit Leidschendam - Voorburg met de tram naar het centraal station, waar zich nog enkele deelnemers bij de groep aansloten.

De complete groep liep daarna richting de start die, anders dan voorgaande jaren, op het Plein was.

Een tussenstop werd ingelast aan de Lange Poten om onder leiding van Jacques van Lindonk de gezamelijke warming up te doen, die evenals een aantal andere leerlingen, na de 2,5 Km scholenloop ook deelnam aan de halve marathon.

De totale groep, die dit jaar weer bestond uit zo’n 90 piano leerlingen, broertjes, zusjes vaders,moeders, opa’s en oma’s  in de leeftijd varieërend in de leeftijd van 2 tot 70 jaar, de start in.
Waarna Om 11.30 uur een echt startschot klonk voor de 2,5 Km scholenloop. 

Natuurlijk staan de echte wedstrijdlopers van diverse verenigingen helemaal vooraan. Maar daarachter had de pianogroep zich opgesteld om te kunnen bewijzen dat, zoals de Speaker van de CPC het zei: “naast de snelle vingers ook te beschikken over snelle benen.”
En dat bleek uit de geleverde prestatie van JustinVerhoeve died al na 11.17 minuten  over de finish kwam gevolgd door Maarten Ackermans en Bram Joanknecht. Pianojuf Mariëtte finishte rond de 13 minuten.
De oudste deelneemster, Riet Spaas bijna 70 jaar,  finishte in een geweldige 21 minuten.
Bij de finish kregen alle “piano” deelnemers een bloem uitgereikt ter ere van hun geweldige sportprestatie en het CPC rugtasje met daarin enkle versnaperingen.

Bij mooi weer werd dit zeer feestelijke Haagse evenement door de pianoleerlingen en aanverwanten afgesloten met de traditionele groepsfoto op het Lange Voorhout.

 


 

 


 

 

Audiocursus en studio popmuzikant.nl SOLEX tochten & parties wesepe.nl Yumi Glaskunst Kunst collectief Voorburg Mariette Herhakaya

Bezoekt u ook eens bovenstaande sites