YETART.COM


20 juni 2009  voorspelen ... Voorbij, maar  Altijd tot ziens!

Foto's klik hier

 

Home

 

 

 

 

 

Met een prachtige voorspeelmiddag, waar het stralende weer alleen maar kortstondig door een (huil) bui(tje)
werd onderbroken heeft Mariette afscheid genomen van haar leerlingen en aanverwanten.

 zaterdag 20 juni 2009  heeft Mariette Hehakaya haar laatste voorspeel middag voor haar leerlingen gehouden.
Ruim 160 leerlingen en aanverwanten kwamen voor de laatste keer naar de Tulpentuin in voorburg om de jaarlijkse voorspeel middag bij te wonen, die dit keer eetevens een afscheid was. Mariette vertrekt na 15 jaar lesgegeven te hebben in Voorburg, om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de USA.
Voor de pauze speelden een aantal  leerlingen in  speciale Duo combinaties stukken van Diabelli,  Debussy,  Smetana en andere componisten.
Nikki en Stephen Vis , die afgelopen jaar nog in de finale van het Florence concours stonden, speelden het Bob Dylan nummer Make you feel my love speciaal voor 2 piano´s gearrangeerd door Mariette
Het laatste duo voor de pauze bestond uit Leon Joanknegt en Mariette die samen het, door Susan Boyle in de Engelse finale van Britain got talent gezongen, lied I dreamed a dream van Claude-Michel Schonberg in een arrangement van Mariette Hehakaya speelden.
Voor de Pauze kreeg Mariette uit handen van Rudy Kusse namens alle leerlingen een prachtig boek aangeboden , waarin elke leerling een persoonlijk recept  en een persoonlijke herinnering of boodschap aan Mariette meegeeft. Mariette  nam het boek met de titel `Heel veel zoete taartjes voor Mariette`duidelijk geemotioneerd in ontvangst en deelde aan de hand van de fotos op de cover van het boek een aantal herinneringen met haar leerlingen.
Evenementen als de jaarlijkse deelname aan  CPC, de Unicef CD , Het Warchild concert en vele anderen activiteiten die Mariette samen met haar leerlingen in de afgelopen 15 jaar heeft gedaan passeerden de revue.
 
Na de Pauze begon de unieke Fur Elise estaffete waaraan alle leerlingen deelnamen. Op 3 piano´s speelden de leerlingen allemaal een stukje uit Fur elise waarbij ze elkaar op een van te voren bepaalde volgorde snel afwisselden zodat uiteindelijk de Fur Elise van Beethoven vloeiend 15 maal gespeeld werd.
 
 
Buiten was inmiddels de Barbeque aangestoken en de Californische wijn ontkurkt, zodat de leerlingen en aanverwanten samen met Mariette onder het genot van een heerlijke hamburger en een slokje Californische wijn in stijl afscheid van elkaar konden nemen.
 

 

Audiocursus en studio popmuzikant.nl SOLEX tochten & parties wesepe.nl Yumi Glaskunst Kunst collectief Voorburg Mariette Herhakaya

Bezoekt u ook eens bovenstaande sites